Interessante sectoren

Schoonmaak en onderhoud

Werk je graag met je handen? Zie je de dingen liefst proper en netjes? Een beroep in schoonmaak en onderhoud is dan zeker iets voor jou.

Ontdek de schoonmaak sector

Sociale sector

Help je graag mensen? Wil je hen ondersteunen in hun zoektocht naar hun kwaliteiten? Ontdek wat een job in de sociale sector inhoudt.

Ontdek de sociale sector

Industrie - STEM

Ben je technisch aangelegd? Kan je probleemoplossend en analytisch denken? Vind je veilig werken belangrijk? Bekijk zeker de mogelijkheden in de industriƫle sector.

Ontdek de industrie sector

Land- en tuinbouw

Werk je graag met je handen tussen het groen? Een job in de land - en tuinbouw zou wel eens op jouw lijf geschreven kunnen zijn.

Ontdek de tuinbouw sector

Verkoop en ondersteunende diensten

Adviseer je graag mensen over producten en diensten? Wil je het gezicht worden van een organisatie en mensen te woord staan? Een job in de verkoop en ondersteunende diensten zal je zeker interesseren.

Ontdek de verkoop sector

Transport en logistiek

Rij je graag met een vrachtwagen of auto? Help je graag mensen in hun zoektocht naar goederen of diensten? Lijkt rekken vullen en goederen vervoeren je een fijne invulling? Dan is een job in transport en logistiek misschien wel iets voor jou.

Ontdek de transport sector

Horeca

Hou jij van het feestelijk leven? Help jij mensen graag verder met een gepast drankje of maaltijd? Of ben jij topspecialist in het voorbereiden van maaltijden? Bekijk dan een van de jobs in de horeca-sector.

Ontdek de horecasector

Hout en bouw

Werk je graag met je handen? Bouw je graag iets? Dan is een beroep uit de sector hout en bouw misschien wel iets voor jou.

Ontdek de hout- en bouwsector